jégkorong

2019.11.22. 13:05

Szűk egy héten belül kétszer is találkoznak

Pontosan egy héttel a DEAC gyergyói vendégszereplése után, pénteken este éppen a Gyergyói HK együttese látogat a Debreceni Jégcsarnokba 18.30-tól.

Fotó: Kiss Annamarie, archívum

A múlt heti GYHK-DEAC mérkőzésből egyik fél sem jött ki jól; mindkét oldalon egy-egy eltiltás (két-, illetve egymeccses) volt a hozadéka, nálunk ehhez még hozzájött egy sérülés is.

A gyergyói együttes kiváló képességű csapat, a jól képzett erdélyi játékosok mellett számos minőségi légióssal is rendelkezik, ilyen a ranglista második hálóőr, Jordon Cooke, a védelemből Bobcek és Rasulov, a támadók közül pedig Vorobiev, Pestunov, Valdix, no meg a Rupert ikrek. A pénteki vendégek kvalitásait bizonyítja, hogy a DEAC elleni találkozó másnapján a Brassót is elkapták hazai jégen.

Ami a mieink helyzetét illeti, a jelen állapotok szerint sem Rutherford, sem Vokla és Sági nem léphet még pályára. A hiányzók természetesen komoly érvágást jelentenek, de meg kell próbálni csapatmunkával pótolni őket.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában