Újabb sikereket jegyez a Debreceni Jégvirág KSE

Akt.:
Vizi Boldizsár, Farkas Marcell, Bhattoa-Búzás Amrit Pal, Nagy János, Kókai Balázs,Végi Dániel, Végi Liána Dorina és Véginé Lengyel Anikó edzőnő
Vizi Boldizsár, Farkas Marcell, Bhattoa-Búzás Amrit Pal, Nagy János, Kókai Balázs,Végi Dániel, Végi Liána Dorina és Véginé Lengyel Anikó edzőnő - © Fotó: DJKSE
Budapest/Debrecen – Hétvégén zajlott Budapesten a 2018. évi rövidpályás gyorskorcsolyázók számára megrendezett Magyar Short Track Utánpótlás Bajnokság, melyen a Debreceni Jégvirág KSE versenyzői edzőnőjükkel, Véginé Lengyel Anikóval sikeresen szerepeltek. Mindenki javított az egyéni legjobb időeredményein.

A junior F korosztályban a fiúknál Nagy János elhozta a bajnoki címet, míg a lányoknál Végi Liána Dorina a bronzérmet szerezte meg. A junior E fiú korosztályban Farkas Marcell a 6., míg Bhattoa-Buzás Amrit Pal a 10. helyen zárt összesítésben. A junior D osztályos fiúknál Kókai Balázs a 4., Vizi Boldizsár a 8., valamint a junior C kategóriás fiúknál Végi Dániel a 10. helyen végzett.

A nap zárásaként a Debreceni Jégvirág KSE csapata is részt vett a Gyakorló Jégcsarnokban a hazatérő olimpikonjaink ünnepélyes fogadásán, amely csodálatos élmény volt az ifjú tehetségek számára.

Versenyzőink egy hete a Jászberényben rendezett 2. Jászkupán a nemzetközi mezőnyben is megállták helyüket. Nagy János aranyat, Kókai Balázs bronzérmet kapott egyéniben. Váltóban ezüstérmet szerzett a Nagy János, Bhattoa-Búzás Amrit Pal, Tóth János trió.

Egy hónapja pedig Debrecenben, a nemzetközi XXIII. Csizmadia Ferenc Short Track Kupán Nagy János bronzérmet szerzett.

– DJKSE –