Újabb országos elismerés a Bolyainak

Újabb országos elismerés a Bolyainak
© Fotó: magánarchívum
Debrecen – A Debreceni Bolyai János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2010 óta tagja a MATEHETSZ tehetséghálózatának.

Öt területen végeznek kiemelkedő tehetséggondozó munkát: idegennyelvi, matematikai, alapfokú művészeti iskola báb-színjáték művészeti ág, alapfokú művészeti iskola képző- és iparművészeti ág, játékos sport területen. Az intézmény 2011 és 2014 után 2019-ben megújította és elnyerte a szakértői bizottság együttes támogatásának köszönhetően az Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet.

Fotó: magánarchívum

A tehetségpont akkreditáció eredményét szimbolizáló tábla és oklevél ünnepélyes átadására 2019. március 23-án került sor a MATEHETSZ által szervezett Kárpát-medencei Tehetségnapon a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban. Az okleveleket Balogh László, a MATEHETSZ elnöke és Polonkai Mária, a MATEHETSZ alelnöke adta át, melyet intézmény képviseletében Ladányi Orsolya Ilona tanárnő, a Bolyai János Tehetségpont kapcsolattartója vehetett át – tájékoztatott Dr. Feketéné Tunyogi Ildikó Mária intézményvezető.