Sport

2012.09.28. 14:24

NB II. - Az éllovasok ellen mennek harcba

Labdarúgás - A kis Loki a második helyezett Ceglédet, míg az Újváros a listavezető Mezőkövesdet fogadja.

Labdarúgás - A kis Loki a második helyezett Ceglédet, míg az Újváros a listavezető Mezőkövesdet fogadja.

Nem állnak könnyű feladat előtt az NB II. Keleti csoportjában szereplő hajdú-bihari egyletek: az eddigi hat forduló alatt egyaránt hat-hat pontot gyűjtő DVSC-DEAC és Balmazújváros is kemény ellenfelet kapott a hetedik körben. Előbbi a jelenlegi ezüstérmes Restart-Cegléd alakulatát fogadja vasárnap 16 órától, utóbbi pedig ugyan ebben az időpontban látja vendégül az eddig százszázalékosan teljesítő Mezőkövesd-Zsóryt.

Bizonyítanának

– Azt hiszem, alaposan felkészültünk ellenfelünkből, láttam az Újváros elleni meccsét a ceglédieknek, megpróbáljuk majd kihasználni a hibáikat. Csapatom egész héten motiváltan készült, természetes, hogy a fiúkat is bántja a sikertelenség, éppen ezért biztosan mindent megtesznek majd, hogy olyan eredményt érjünk el, amivel elégedettek lennénk. Az eddigi összecsapásainkon sem voltunk alárendelt helyzetben, ezidáig is megvoltak a lehetőségeink, reméljük, most eredményesek is tudunk lenni – vélekedett Szalánczi Tamás, a kis Loki vezetőedzője, aki azt is elmondta, hogy a debreceniek második számú csapatából Tóth Lajos bajlódik sérüléssel, Engel Alex talán rendbe jön a vasárnapi találkozóra, míg a héten az U19-es válogatottat erősítő Szécsi Márk játéka is kérdéses.

Éhesek a sikerre

Hatalmas erőpróba előtt áll az Újváros, hiszen az ősszel még veretlen Mezőkövesddel kell farkasszemet néznie Híres Gábor alakulatának. A tréner bár elismeri, hogy nem egyszerű a helyzet, pláne, hogy a két egylet összecsapása mindig presztízscsatának számít, ugyanakkor nem szeretné az ellenfél személyére kisarkítani a dolgokat, ahogy mondta, nem csak a Kövesd, hanem bármelyik más csapat ellen is a győzelem reményében lépnek pályára. – Feltérképeztük a Mezőkövesdet, tudjuk, mire számíthatunk tőlük, ezzel együtt a saját játékunkat erőltetnénk rá a riválisunkra, harcos, gólratörő focit szeretnénk bemutatni. A játékosok is éhesek a sikerre, próbálunk tanulni hibáinkból és minél több pontot bezsebelni – lehet, a Mezőkövesd lesz az első áldozatunk – bizakodott Híres Gábor, a Balmazújváros újonnan kinevezett mestere.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!