Újabb hajdú-bihari településeken van áram

Újabb hajdú-bihari településeken van áram
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Folyamatosan csökken az áram nélkül maradt települések száma Hajdú-Bihar megyében. Több mint 1700 fogyasztónál újra van áram.

Mint arról korábban beszámoltunk, Hajdú-Bihar megye több településén is szünetel az áramszolgáltatás. Jelenleg 10 településen és településrészen 810 fogyasztási hely érintett, így áramkimaradás Berettyóújfalu, Biharnagybajom, Földes, Hajdúszoboszló, Kaba, Kismacs, Nádudvar, Szerep és Tetétlen településeken fordulhat elő. A szakemberek továbbra folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán.

A lakosság segítése, a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése érdekében a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság állománya folyamatos rendőri jelenlétet biztosít az érintett településeken.

– police.hu –


Hajdú-Bihar - Több mint 2000 fogyasztónál újra van áram. A rendőri jelenlét továbbra is biztosított az érintett településeken. A szélsőséges időjárás és a hétvégi hóátfúvások miatt Hajdú-Bihar megye több pontján is szünetel az áramszolgáltatás. Jelenleg 15 településen és településrészen 2533 fogy...

Hajdú-Bihar - A hajdú-bihari rendőrök egy állampolgárral közösen segítettek az ukrán sofőrnek. A Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály járőrei március 18-án 9 óra 15 perc körül az M35-ös autópályán ellenőrizték a járművezetőket. A rendőröket az ondódi csomópontnál egy ukrán férfi megállította és s...