Újabb góllal segítené csapatát Pintér Norbert

Újabb góllal segítené csapatát Pintér Norbert
© Fotó: HBN
Balmazújváros – A Balmazújváros fölényes diadallal „melegített be” a keménynek ígérkező szolnoki találkozóra.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szombaton 19 órától gyarapíthatja tovább pontjainak a számát, Feczkó Tamás együttese Szolnokon lép pályára az NB II. 8. fordulójában. Mindkét együttes Magyar Kupa meccsel hangolt a bajnokira: a Tisza–partiak vereséget szenvedtek a Vasastól, és elbúcsúztak a sorozattól, míg az Újváros 5–0–s sikert aratott Mátészalkán, így állva maradt az MK–ban.

Elkapta a fonalat

– Sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk a szerdai kupameccsen, mint a riválisunk. Már az első játékrészben is rengeteg helyzetet alakítottunk ki, ám a befejezésekkel problémáink adódtak, aztán a második félidőben eldöntöttük a lényegi kérdéseket. Úgy vélem, a mátészalkaiak ellen bemutatott produkciónk nem volt tökéletes, többre is képesek vagyunk, de a továbbjutás a legfontosabb – nyilatkozta a Naplónak az ötödik találatot jegyző Pintér Norbert.

A Balmaz hét játéknap után 12 egységgel az 5. pozíciót birtokolja a bajnokságban. A hétvégi rivális, a Szolnok két ponttal gyűjtött kevesebbet, Kis Károly tanítványai három–három siker és vereség mellett egyszer döntetlent értek el.

– Nehéz összecsapásra számítok, mivel a szolnokiak jó csapatot alkotnak, kiváló keret áll a szakmai stáb rendelkezésére, valószínűleg a támadó futballra helyezik majd a hangsúlyt. Nekünk a saját játékunkra kell fókuszálnunk, ha ez összejön, nem tartom lehetetlenek a győzelmet sem – vélekedett a 22 esztendős támadó.

A Tiszaligeti Stadionban akár Pintér Norbert is nyerőember lehet, ugyanis a szélvészgyors labdarúgó megtalálta góllövő cipőjét, és a legutóbbi két meccsen betalált. – Kezdek formába lendülni, valamint a játékkedvem is egyre nagyobb. Korábban is megvolt az esélyesem a gólszerzésre, de sajnos nem jött össze. Reményeim szerint a hétvégén folytatom a jó sorozatomat – fogadkozott Pintér.

HBN–BÁ