Főszerepben a debreceni tehetség az új magyar tévésorozatban

Akt.:
Klem Viktor az A La Carte filmsorozat forgatásán
Klem Viktor az A La Carte filmsorozat forgatásán - © Fotó: SaghyFoto
Budapest, Debrecen – Főszerepet kapott a fiatal, Debrecenben nevelkedett tehetség.

A 31 éves debreceni Klem Viktort számos szuperprodukcióban láthatta már a nagyközönség. A kissé lázadó külsejű fiatal az Ady Endre Gimnázium dráma szakos tanulója volt, ahonnan útja egyenesen Budapestre, a Színház- és Filmművészeti Egyetemre vezetett. Viktor a legjobbaktól tanult, ugyanis az egyetemen az osztályvezető tanárai Marton László és Hegedűs D. Géza voltak, emellett Trokán Nórával és a Kincsem című film női főszereplőjével, Petrik Andreával végzett egy osztályban. Tehetségét először a pesti Radnóti Színház színpadán mutatta meg, majd 2013-tól szabadúszó színészként dolgozott más színházaknál.

Első televíziós szereplése A mindenből csak egy van című szituációs komédiasorozatban a pincér szerepe volt, eközben felkérték a Hacktion – Újratöltve című magyar akciófilm-sorozatban egy nyomozó megformálásra, de láthatták a nézők A mi kis falunk vagy a Csak színház és más semmi című heti szériákban. Ám a legemlékezetesebb szerepe A Viszkis című, igaz történet alapján készült, Antal Nimród rendezte magyar akciófilm, melyben Bota Gézát, a Viszkis társát játszotta.

Az A La Carte-ban

Tavasszal a Viasat3-on saját gyártású sorozat kerül a képernyőre A La Carte címen. A főbb szereplők között Gryllus Dorka, Simon Kornél, Pokorny Lia és Klem Viktor is szerepel majd a Herendi Gábor rendezte epizódokban. A teljesen magyar ötleten alapuló, tízepizódos drámasorozat forgatási munkálatai már javában zajlanak, melynek forgatókönyve Rudolf Péter, Búss Gábor Olivér, Trunkó Bence és Divinyi Réka írói közreműködésével készült. Kíváncsian várjuk, Klem Viktor milyen karakter bőrébe bújik a sorozatban.

ND


Mark Wahlberg a Mélytengeri pokol című filmben
A megtörtént eseményeken alapuló filmek nem csak a nézőre hatnak, hanem a színészekre is. Will Smith például annyira beleélte magát a karakter szerepébe, akit A boldogság nyomában című filmben alakított, hogy a forgatás után azt válaszolta fiának, amikor üdítőt kért: „nem engedhetjük meg magunknak.”...

Decemberben mutatják be Magyarországon Pálfi György új filmjét
Budapest - December 20-án kerül a magyar mozikba Pálfi György Az Úr hangja című új nagyjátékfilmje, amelynek bemutatója a Tokiói Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában lesz október 31-én. A Stanislaw Lem regénye alapján készült film az eredeti mű gondolatvilágát adaptálja egy ma játszód...