Új parkolási rend a Kenézy Kórháznál

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: HBN archív
Debrecen – A Kenézy-kórház vezetése folyamatosan monitorozza a kórház területén található belső és külső parkolók kihasználtságát.

Mivel a bérlettel rendelkezők részére biztosított Bartók Béla út felőli külső parkolórész nem bizonyult elegendőnek, ezért a Kenézy-kórház a Dorottya utcai közel 50 fős, betegellátás szempontjából távolabb eső parkolórészét 2014. február 24-től kizárólag bérletes parkolóvá alakítja át. Ezt a parkolót a továbbiakban a betegek nem, csak a kártyás parkolóbérlettel rendelkezők vehetik igénybe. Ezáltal a belső parkolókban a betegek részére több parkolóhely szabadul fel a rehabilitációs, a szülészet-nőgyógyászati, belgyógyászati és infektológiai osztály közelében.

A változtatással egyidejűleg bevezetésre került az úgynevezett látogatói havi bérlet, amely 4900 forintért vásárolható meg a kórház pénztárában és a váltás napjától számított 30. napig érvényes. Ez a konstrukciót azoknak a betegeknek ajánljuk, akik betegségük miatt többszöri kontrollra (pl. csonttörések), rehabilitációs kezelésre járnak vagy a tartósan bent fekvő betegek látogatóinak.

– Kenézy Gyula Kórház –