Új párja lesz Majkának

Majka
Majka - © Fotó: Vajda István
Budapest, Ózd – Tóth Gabival dolgozik együtt Budapest dalán az ózdi rapper.

Ismét keresi Budapest dalát a Fővárosi Önkormányzat, az idei kiírás pedig szorosan kapcsolódik ahhoz, hogy 2019-ben Budapest Európa sportfővárosa.

„Idén arra vagyunk elsősorban kíváncsiak, milyen a városi sport zenéje” – mondta Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a hétfői budapesti sajtótájékoztatón.

A projektre hat ismert előadót hívtak meg, Janicsák Veca, Tóth Gabi és Majka, Vastag Csaba, Szikora Róbert és a New Level Empire fogadta el a felkérést. Tóth Gabi és Majka ráadásul közös dalon munkálkodik, Szabó Zé és Molnár Tamás szerzeményét fogják előadni. A rapper rendkívül jó véleménnyel van az énekesnőről.

„Örülök a lehetőségnek, mert egy ideje már szeretnénk Gabival dolgozni. Régóta figyelem a munkásságát, és tagadhatatlan, hogy sokban hasonlítunk egymásra, hiszen két megosztó személyről van szó. Most végre úgy hozta az élet, hogy lehet olyan dologról írni, ami mindkettőnk számára sokat jelent, így nem volt kérdés, hogy belekezdünk a közös munkába” – mondta Majka a Budapest Dal 2019 sajtótájékoztatóján.

ÉM