Új ideiglenes otthona van a debreceni kéziseknek

Karnik Szabina
Karnik Szabina - © Fotó: HBN
Debrecen – Karnik Szabina szerint bárhol rendezik a meccset, a Budaörsöt le kell győznie a Lokinak.

Felhívjuk a sportbarátok figyelmét, hogy pénteken ne megszokásból menjenek Loki-meccsre, ugyanis a piros-fehér női kézilabdacsapat nem a megszokott környezetben, hanem a Főnix Csarnokban fogadja a Budaörs csapatát. (A pénteken 18 órától kezdődő élvonalbeli bajnokit a Hajdú Online élőben közvetíti.)

Egyszer majd telt ház előtt

– Szokatlan, de nagyon jó érzés a Főnixben kézilabdázni. Meg kellett szokni a környezetet, itt ugyanis sokkal nagyobb a tér, és másabb a parketta is, mint a Hódosban. Az első edzésen szinte elvesztünk a hatalmas létesítményben, s a pályán is furcsa volt mozogni. Jót tett a sok gyakorlás, mára már megszoktuk a csarnokot, sőt arról beszélgettünk, milyen jó lenne egyszer itt telt házas meccset játszani – mondta nevetve Karnik Szabina, a Loki jobbátlövője, majd hozzátette, a pénteki ellenfelet – amely a bajnoki tabella utolsó helyén áll pont nélkül – mindenhol le kell győzni.

Tűzben égve

– Mi vagyunk az esélyesek, de nem szabad lebecsülnünk a Budaörsöt. Nagyon jó lenne, ha a csapat azt az arcát mutatná, mint a Békéscsaba ellen a második félidőben, azaz összeszedetten, tűzben égve játszanánk, s közönségszórakoztató kézilabdázással rukkolnánk elő. A budaörsiek után a Mosonmagyaróvár ellen lépünk pályára idegenben, ami sorsdöntő lesz a számunkra. Minden alkalmat, így a pénteki bajnokit is meg kell ragadnunk a gyakorlásra, hogy az Óvár ellen a lehető legjobb produkciót nyújtsuk, s megnyerjük a találkozót – fogalmazott a debreceniek 77-ese.

HBN-BN