Új helyszín debütál az idei Campus Fesztiválon

Új helyszín debütál az idei Campus Fesztiválon
© Illusztráció: Égerházi Péter
Debrecen – Hajnalig tartó koncertekkel várja otthonos erdei környezetben a fesztiválozókat a rendezvény idén debütáló új programhelyszíne.

Koncertekből és hangos bulikból idén sem lesz hiány a Campus Fesztiválon, nemcsak a külföldi fellépők, Caro Emerald, az Enter Shikari, vagy Wilkinson fellépése ígérkezik emlékezetesnek, de a fesztiválon tartja debreceni búcsúkoncertjét a Heaven Street Seven, a Tankcsapda pedig lemezbemutató bulival készül.

A Nagyerdei Stadion köré szervezett négynapos rendezvény ebben az évben nemcsak a felújított víztoronnyal, de egy új színpaddal is várja a fesztiválozókat. „Új színfoltja a Campusnak a Borfalu színpad, melynek a nagyszínpados koncertek után kezdődik a programja. Azoknak kínálunk kellemes zenével, élő koncertekkel hajnalig tartó izgalmas kikapcsolódást, akik az éjszakai hangos, táncos bulikat kevésbé kedvelik. Akusztikus koncertek, folk- és blueszenekarok egyaránt lesznek a kínálatban, mindezt egy hangulatosan bevilágított területen, a borfaluban, melynek kínálata idén a pálinkaházakkal és a gasztronómiai érdekességeket is felmutató vendéglőkkel bővül ki” – mutatta be az új koncerthelyszínt Süli András, a fesztivál programkoordinátora.

A napokban a fesztiválhangulat pedig már a városba is beköltözött, a fesztiválbékával a belvárosban és a Nagyerdőn is lehet fotót készíteni, amivel akár belépőt is lehet nyerni a Campusra.

HBN-SzL


Belépők a Campus Fesztiválra elővételben a Lovardában, a Kölcsey Központban, a Media Marktban és a Tourinformban vásárolhatók. Bővebb információ és online jegyvásárlás: www.campusfesztival.hu.