Új feladatkörben fog feltűnni a DHK-s Gyenes Dávid

Gyenes Dávid
Gyenes Dávid - © Fotó: debrecenihoki.hu
Debrecen –  Gyenes Dávid végigvédte a 2016/17-es MOL Liga szezont a DHK színeiben, az alapszakaszban és a playoff során összesen 33 alkalommal lépett a jégre. Aktív részese volt nem csupán a legjobb négy közé jutásért vívott küzdelmeknek, hanem a Magyar Kupa bronzérméig tartó menetelésnek is – írja a debrecenihoki.hu, ahol arról is beszámolnak, hogy új szerepkörben fog feltűnni a fiatal hálóőr.

– Tavaly, amikor Debrecenbe igazoltam, felvetettem, hogy szívesen végeznék edzői munkát az új egyesületemnél is. A most zárult idény végén újra szóba hoztam ezt a lehetőséget, a klubvezetés pedig ezúttal rábólintott, aminek nagyon örültem. Úgy beszéltük meg, hogy amolyan „játékos-edző” leszek, persze nem ugyanannál a csapatnál; a MOL Ligás együttessel fogok edzeni, játszani, az utánpótlásnál pedig edzősködni. Természetesen bízom abban, hogy a játékos pályafutásom ezzel nem ért véget – olvasható Gyenes nyilatkozata a DHK honlapján.

Gyenes egyébként 2016 óta rendelkezik sportedzői minősítéssel, a 2015/16-os szezonban Miskolcon már besegített a kapusképzésbe.

HBN


Nagyhal akadt a DHK horgára

A cívisvárosban tengerentúli jégkorongozók szerződtetésével próbálnak szintet lépni.További hírek a DHK kategóriából