Nagyvilág

2008.03.10. 16:09

Szex anglikán módra- új kiadvány a hívő házasoknak

<p>Együttélési és szexuális útmutatót ad ki párok számára az anglikán egyház. <BR /></p>

A 120 oldalas könyvecskében az "összemelegedési tanácsok" mellett arról is szó van, hogyan kell elosztani a házi teendőket, mennyit kell sportolni vagy mi a legjobb módja a temetkezésnek.A "Growing together" (Összenőni) című könyv célja a válások számának csökkentése és a párok közötti kommunikáció javítása.

"A szex nem csak csintalankodást jelent, hanem valóban gyönyörű és ünneplendő, de mint minden készséget, ezt is tanulni és fejleszteni kell - tanítsátok egymást", így az egyik tanács. A könyv arra is buzdít, hogy a párok vitassák meg, mitől "indulnak be" vagy megy el a kedvük.

A füzet a kezdő férjeket arra is oktatja, hogy meg kell tanulniuk figyelmesen hallgatniuk asszonyukat, míg a feleségeknek őszintének kell lenniük pénzköltési terveikről.

Egy 2006-os felmérés szerint a templomban összeházasodott britek 44 százaléka tartotta fontosnak, hogy az egyház felkészítse őket a házaséletre.

A szigetországban a gyermekek egynegyedét nevelik egyedülálló szülők ez12 millió családot jelent. A válások száma évente meghaladja a 160 ezret.

  • Szex-önbecsülési teszt nőknek
    Mennyire értékeled saját szexualitásod? A nők szexuális önbecsülése szerinted kisebb, mint a férfiaké? A valóság mást mutat!
  • Hétvégi szex a haverok örömére
    Írásunkban a tinikori szexet járjuk körül, azt is kiderítjük, a más országokban élő fiatalokhoz képest a ,,mi gyermekeink" mikor veszítik el ártatlanságukat ...
  • Erőt adó szex
    Sok oka van annak, hogy az emberek szeretkeznek. A legtöbb ezek közül egészen személyes.
  • Új divat: nyilvános szex a parkban
    Varsó - A lengyel nagyvárosokban új divatőrület terjed: a nyilvános szex ismeretlenekkel, - közterületen. Parkokban, sétányokon, tereken zajlanak az aktusok ...
  • Fergie: szex csak óvszerrel!
    A biztonságos szexet népszerűsítette a Black Eyed Peas együttes énekesnője egy New York-i középiskolában- adta hírül szombaton az Ananova
  • Orális szex a pályaudvaron
    Kétévi börtönre is ítélheti a bíróság azt az iglói (Spisská Nová Ves) párt, amely az utasok szeme láttára folytatott orális szexet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!