Ügyészség elé kerül a lopással vádolt debreceni férfi ügye

Ügyészség elé kerül a lopással vádolt debreceni férfi ügye
© Fotó: police.hu
Debrecen – Készenléti rendőrök fogták el azt a 19 éves debreceni férfit, aki autókat, akkumulátorokat és több kerékpárt lopott el még nyáron. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, az iratokat átadták az ügyészségnek.

B. Balázs kihallgatásán beismerő vallomást tett és elismerte a bűncselekmények elkövetését, vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatott eljárást – adott róla hírt a rendőrség a honlapján.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2018. július 19-én 18 óra 30 perckor egy nő tett bejelentést arról, hogy ismeretlen személy ellopta a gépkocsiját, amely egy debreceni garázsban, nyitva parkolt.

A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 19 éves férfit, valamint Debrecen-Józsán megtalálták az eltulajdonított kocsit. B. Balázs a gépjárművel árokba csúszott a település egyik mellékútján, majd hátrahagyta kocsit és elment a helyszínről.

N4075693_1Fotó: police.hu

A Készenléti Rendőrség járőrei 2018. július 20-án 13 órakor Debrecenben, a Füredi úton igazoltatták, majd elfogták a fiatal férfit, aki ismét egy olyan gépkocsival közlekedett, amelyet a tulajdonos engedélye nélkül hozott el.

A nyomozás adatai szerint a 19 éves férfi több hasonló bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható. A gyanúsított 2018 júliusáig összesen 11 kerékpárt lopott el Debrecen területén, de volt, hogy parkoló autók akkumulátorait tulajdonította el.

N4075789Fotó: police.hu

A debreceni nyomozók a helyi lakossal szemben 2 rendbeli jármű önkényes elvétele bűntett és 13 rendbeli lopás vétség miatt folytattak büntetőeljárást, kihallgatásán beismerő vallomást tett és elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Fotó: police.hu
Debrecen - Tíz rendbeli lopás vétség elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható az a 19 éves debreceni férfi, aki a napokban 2 gépkocsit vitt el a tulajdonosaik engedélye nélkül. Mint arról korábban hírt adtunk, egy 19 éves férfi ellen kétrendbeli jármű önkényes elvétele bűntett és kétrendbeli ...

Fotó: police.hu
Debrecen - A gyanú szerint két járművet is eltulajdonított a fiatal férfi. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2018. július 19-én 18 óra 30 perc körül egy nő tett bejelentést arról, hogy ismeretlen személy ellopta a gépkocsiját, amely egy garázsban, nyitott...