Helyi gazdaság

2013.02.12. 09:00

Hány év kell ahhoz, hogy milliomosok legyünk?

Az Economist összevetette, hogy hány év kell a különböző országokban az egymillió dollár összegyűjtéséhez.

Az Economist összevetette, hogy hány év kell a különböző országokban az egymillió dollár összegyűjtéséhez.Lehet valami varázslatos érzés az első millió (dollárban!) összegyűjtésekor. Illetve gyakran megfogalmazzák azt, hogy "csak az első milliót kell összegyűjteni". Akinek ekkora összeg áll rendelkezésére az viszonylag biztonságban érezheti magát, hiszen a kamatokból vagy egy óvatosabb vállalkozás beindításából fenntarthat egy átlagos életszínvonalat.

A listán az USA vezet, ott mindössze átlag 25 év alatt milliomossá lehet válni. A lista végén pedig Románia szerepel a 350 évével, ami inkább elméleti, hiszen eddig még senki sem élt. Magyarország konkrétan nem szerepel a listában, csak következtetni lehet, hogy hova sorolnának bennünket. Európa országai egyébként elég jól állnak, ha valakinek milliós álmai vannak, akkor érdemes az északi országok valamelyikébe költöznie.

Kattintson a képre a nagyításhoz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában