Ugorjunk fejest a hét közepébe!

Akt.:
Ugorjunk fejest a hét közepébe!
Hajdú-Bihar – Ezekben a napokban már a közelgő hétvégi és ünnepi események lázában égünk, a szerdai hírek zöme is ezek körül forgott. Mutatjuk a legfontosabbakat!

Elképesztő, mennyi program vár a napokban a debreceniekre
Debrecen – Nálunk megtekintheti, milyen rendezvényekkel várja Önt a cívisváros!

programok


A csodagyerek, az Európa-bajnok és az öt Debrecen Nagydíj-győztes is itt lesz
Debrecen – Augusztus 20-án immár 41. alkalommal rendezik meg a salakmotoros Debrecen Nagydíjat. A virágkarnevál legkiemelkedőbb sporteseményén, csütörtökön 16 órától csapnak össze a vaspapucsosok.

salak


A Mézga családtól a Pókemberig – Ilyenek lesznek a virágkocsik az idei Debreceni Virágkarneválon
Debrecen – Kónya Árpád grafikáinak köszönhetően bepillantást nyerhetünk, hogyan is festenek majd a virágos költemények az idei karneválon.

mezga


Kisbusz borult fel az M35-ösön
Debrecen – Fél 12 körül az M35-ös autópálya 12. kilométerénél egy kisbusz a Debrecen irányába vezető oldalon az oldalára borult és nekiütközött a szalagkorlátnak. Három sérültet helikopterrel vittek kórházba.

baleset


Árverésen vesznek biztonságot Hencidán
Hencida – Földönfutóvá lett egy négygyermekes cigány család a jobbikos vezetésű Hencidán, miután otthonukat elárverezték. A Roma Sajtóközpont szerint a házat a helyi önkormányzat közalapítványa vásárolta fel, majd tette lakhatatlanná.

arveres


Nyílt levélben szólalnak fel az elkeseredett ESZOSZ-károsultak
Debrecen – Az ESZOSZ-károsultak nyílt levélben szólítják meg a megyei kormánypárti képviselőket, s felháborodásuknak adnak hangot, miszerint az ígéretek és a munkaszerződés ellenére is megélhetési lehetőség maradtak. Az írást változtatás nélkül közöljük.

eszosz


Bombák és megtört szívek – Torokszorító gyerekrajzok a Nagyállomás előtt
Debrecen – Bár nap mint nap ezerek sétálnak el a Nagyállomás előtti járdán, talán még látszanak azok a krétarajzok, amiket néhány menekült gyerek készített szombat éjjel. Az egyik felett egy család, de még a segítők is elsírták magukat.

bombak


Elindult a hőlégballon Eb, érdemes lesz az eget kémlelni
Debrecen – Megkezdődött Debrecenben a 19. Hőlégballon Európa-bajnokság, a keddtől egy héten át tartó kontinensviadalon huszonhárom ország száz – köztük négy magyar – versenyzője vesz részt.

holegballon


Ismét lángol Nádudvar határa
Nádudvar – Megint több tíz hektáron ég a száraz nád és avar Nádudvar határában, Mihályhalma irányában, a Honvédség bombázótere mellett. Kedden délután ugyanitt kellett oltani, ma ismét nagy erővel vonultak ki a tűzoltóegységek.

fust3_

hirdetés