UFO-észlelés Ukrajnában?

UFO-észlelés Ukrajnában?
Egy azonosítatlan repülő tárgyat észleltek többen is Ungvár fölött szerdán – adta hírül csütörtökön a kárpátaljai UA-Reporter hírportál. A szokatlan repülő objektumról egy helyi újságíró készített videofelvételt.

A fényes, szokatlan alakú repülő tárgy szerdán, helyi idő szerint röviddel 18 óra előtt tűnt fel Ungvár fölött. A jelenséget Jaroszlav Szocska, az egyik helyi lap újságírója rögzítette a kézi kamerájával.

Tény, hogy az ungvári lakosok hozzá vannak szokva a város fölött elhaladó légifolyosón elhaladó, illetve a helyi repülőtérről induló, illetve oda érkező repülőgépek, helikopterek látványához. A szerdán észlelt objektum azonban semmilyen ismert repülőeszközhöz nem hasonlított.

Nézze meg a videót ide kattintva!

A felhők fölött repülő tárgy nem hagyott maga után kondenzcsíkot, és az alacsony repülési magasságához képest nem lehetett szabad szemmel látni a szárnyait. A szemtanúk szerint az ezüstszínű, távolról ítélve csészealj alakú objektum egyenletes sebességgel repült, egyenes irányban, míg el nem tűnt a felhők között.

Az újságíró a felvételt a rutube.ru internetes videomegosztó portálon is közzétette.

– Független Hírügynökség –