Magyarország

2008.05.01. 16:31

Egy órás várakozás a röszkei határon

<p>Egy órás várakozásra kell számítaniuk a röszkei határnál az autósoknak a kifelé vezető oldalon.</p>

16:30: Megszünt a várakozás Röszkénél

Megszűnt a várakozás a röszkei határnál. A rendőrség azt mondja a hosszú hétvégére haza érkezett szerb vendégmuniások várhatóan szombaton délután, vagy vasárnap délelőtt indulnak vissza Nyugat-Európába, akkor újabb torlódásra lehet számítani - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője..

Csütörtök délután egy órát kellett várniuk azoknak, akik Röszkénél akartak kilépni az országból. Szerbiában ugyanis szintén hosszú hétvégés ünnep van, ezért a vendégmunkások most érkeztek haza.


Szerbiában ugyanis szintén hosszú hétvégés ünnep van, ezért a vendégmunkások most érkeznek haza.

Röszkénél több sávon engedik kifelé az autókat, ennek ellenére nagy a forgalom a határ előtt. A röszkei határőrök arra számítanak, hogy ez a nagy forgalom este hét órára le fog csökkenni, addig is a tiszaszigeti átkelőt ajánlják az autósoknak - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A záhonyi határátkelőnél egyelőre nincs várakozási idő, zavartalan az átkelés Ukrajnába - mondta el a Független Hírügynökségnek Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!