Üdvözlet és viszlát!

Üdvözlet és viszlát!
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – A trendek jönnek és mennek, ami ma még menő, holnap már lehet, hogy ciki lesz.

A divat folyamatosan változik, csak kapkodjuk a fejünket a legújabb trendeket látva. A femcafe.hu összeszedte azokat a darabokat, melyek biztosan a szekrény aljában végzik, és azokat is, amiket valószínűleg egyre többen keresnek az üzletekben.

Hiába szeretjük például a kis fekete rucinkat, az idei trendek nagyon hirdetik a színes darabokat, a „szomorúbb” árnyalatokat ezért jó, ha meghagynunk az őszi-téli szezonra. A magyaros hatású, matyó hímzéses beütésű darabok sem játszanak már az idén nyáron. Ez is a távozó trendek közé vetődik tehát, így nincs tovább helye a gardróbunkban.
Búcsúznak az úgynevezett hálóingruhák is, amikben ezentúl maximum az éjszakai tollasbálban viríthatunk. Úgy tűnik, rojtoknak is leáldozott, mondjunk hát viszlátot ezeknek a daraboknak is. Valakinek rossz, másoknak jó hír: a szűk farmer is megy a levesbe, hiszen kezdenek visszatérni a bővebb, trapézosabb fazonok.

Kosarak és karikák

De nézzük, melyek azok a darabok, amiket tutira be kell szereznünk! Ilyen a chino nadrág, amiből főként a beige és khaki árnyalatok hódítanak, de az élénkebb változatoktól sem kell félnünk. Szuper választás bármilyen alkalomra. Egyre többször találkozhatunk furcsa szabású ingekkel, és nem véletlenül.

ezeket-a-darabokat-erdemes-meg-beszerezn-5

Az idei nyár egyik nagy slágere a különleges fazon: váll nélküli, átlapolt, laza vagy szűk, mindegy, így is és úgy is piszkosul trendi és dögös. A retro trendek közül egyre több köszön vissza napjainkban, ez alól pedig a régi típusú fürdőruhák sem kivételek.

ezeket-a-darabokat-erdemes-meg-beszerezn-9

 

És ami a kiegészítőket illeti: a tradicionális táskadivatnak lőttek, helyüket a fonott kosarak veszik át. A fiókból pedig ismét előkerülhetnek a nagy karika fülbevalók.

ezeket-a-darabokat-erdemes-meg-beszerezn-7

– KM –

Címkék: , ,