U21-es Eb-selejtező – Nehezen verte Málta csapatát a magyar válogatott

A máltai Joseph Bong (b) és Szoboszlai Dominik a Magyarország - Málta U21-es Európa-bajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzésen a gyirmóti Alcufer stadionban 2017. szeptember 5-én.
A máltai Joseph Bong (b) és Szoboszlai Dominik a Magyarország - Málta U21-es Európa-bajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzésen a gyirmóti Alcufer stadionban 2017. szeptember 5-én. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Gyirmót – A magyar U21-es labdarúgó-válogatott kedden hosszabbításban szerzett góllal 2-1-re legyőzte Málta csapatát a 2019-es, olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság első selejtezőmérkőzésén.

A gyirmóti összecsapáson ugyan bő negyedóra után vezetést szerzett Michael Boris szövetségi edző csapata, de a szigetországiak hamar egyenlítettek. A győztes gólt a paksi Lenzsér Bence szerezte a 91. percben.

A selejtezősorozat kilenc csoportjának győztese automatikusan kijut a 2019-es, Olaszországban és San Marinóban sorra kerülő kontinenstornára, a négy legjobb csoportmásodik pedig pótselejtezőt játszhat. A máltai válogatott mellett Ciprus, Törökország, Belgium és Svédország együttese lesz a magyarok ellenfele.

A magyar csapat következő mérkőzése október 10-én Törökországban lesz.

– MTI –