U13-as korosztály labdarugó csapatainak a győztese Körösszegapáti

A fotón a győztes csapat tagjai (Markovits László és Kalugyer Barnabás edzőkkel)
A fotón a győztes csapat tagjai (Markovits László és Kalugyer Barnabás edzőkkel) - © Fotó: Vmirjáncki József
Hajdú-Bihar – A Bozsik program keretében március, április és május hónapok pénteki napjain hat fordulón át mérkőztek egymással Berettyóújfalu, Nádudvar, Sárrétudvari, Nagyvárad és Körösszegapáti települések U13-as korosztályú labdarugó csapatai.


A napokban volt a labdarúgó torna befejezése, ahol az összesített eredmények alapján Körösszegapáti labdarúgó csapata nyerte meg a tornát.

1. Körösszegapáti
2. Berettyóújfalu
3. Nádudvar
4. Sárrétudvari
5. Nagyvárad

A Körösszegapátiak csapata a torna során a legtöbb mérkőzésen győzelmet arattak, alig játszottak döntetlent, csupán egy alkalommal kaptak ki.

A következő tanulók voltak azok, akik ezt a szép eredményt elérték: Szász Dominik, Bódi Dávid, Bancsók Tibor, Szabó Ádám, Fitcz Viktor, Korponai Tamás, Nagy Milán, Szabó Márk, Kacsóh Márió, Derbák Dániel, Kolompár Attila, Rácz Márk, Mező Emil, Bernát Mihály, SpulnyikTamás, Ormos Bálint és Csibi András.

A torna értékelésekor díszes kupát kapott a csapat, a játékosok pedig oklevelet és érmet. A mérkőzés játékvezetői három labdarugót Szász Dominikot, Bódi Dánielt és Szabó Ádámot kiemelkedő játékukért különdíjban részesítették.

Markovits László, Szép Sándor és Kalugyer Barnabás edzők sokat tettek azért, hogy a csapat tagjai összekovácsolódjanak és ilyen szép eredményeket érjenek el. Különösen értékes ez a helyezés, mivel a legkisebb létszámú település tanulói nyerték meg az U13-as korosztályban ezt a versenyt.

– Vmirjáncki József –