Tűzzel és vízzel is megharcoltak a hajdú-bihari lánglovagok

Tűzzel és vízzel is megharcoltak a hajdú-bihari lánglovagok
© Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Hajdú-Bihar – Egy hajdúszoboszlói sorházi lakás két garázsában közel fél méter magasan gyűlt össze a víz, Hajdúnánáson egy nyolcvan négyzetméteres lakóház szobájában csaptak fel a lángok, Debrecenben pedig két személygépkocsi ütközött össze tegnap délután. Ügyeleti hírek.

Egy hajdúszoboszlói sorházi lakás két garázsában közel fél méter magasan víz gyűlt össze. A nagy mennyiségű víz az utcán keletkezett csőtörés miatt folyt be a garázsokba. A vízmű szakemberei tegnap hajnalban az érintett szakaszt elzárták. A helyi tűzoltók szivattyú segítségével az összegyűlt vizet eltávolították.

Debrecenben, a Víztorony utcában egy szelektív kukában papírhulladék égett tegnap délelőtt. A debreceni tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Anyagi kár nem keletkezett.

Nyolcvan négyzetméteres lakóház egyik szobájában csaptak fel a lángok Hajdúnánáson, a Hunyadi utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó elvégezte a ház áramtalanítását. A helyszínre a hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik összesen négy vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzoltás közben három gázpalackot is sikeresen kihoztak az épületből. Az eset során jelentős anyagi kár keletkezett.

Csütörtökön délután Debrecenben, a Pósa utcában egy családi ház udvarán kigyulladt egy faszerkezetű melléképület. A tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet a tulajdonos eloltotta. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral végezték el az utómunkálatokat.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délután Debrecenben, a Miklós utcán. A debreceni hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik az autó feszültségmentesítését végezték el. Az autókban egy-egy ember utazott, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A műszaki mentés a rendőrség félpályás útlezárása mellett zajlott.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –