Sport

2018.02.23. 14:46

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: az első tízben akarnak végezni

Balmazújváros - Sigér Dávid szerint a jó rajt lendületet adhat az Újvárosnak.

Balmazújváros - Sigér Dávid szerint a jó rajt lendületet adhat az Újvárosnak.

A héten megkezdődött a nagyüzem a magyar futballban. A hajdúsági futballbarátok számára rögtön egy csemegét kínál az idény, hiszen szombaton 17 órától a Nagyerdei Stadionban a DVSC és a Balmaz-Kamilla Gyógyfürdő együttese mérkőzik meg.

A megyei rangadóra mindkét gárda Magyar Kupa mérkőzéssel hangolt, de míg a debreceniek lógó orral hagyták el a gyepet, addig a Balmaz egy szép idegenbeli sikerrel a tarsolyában várhatja az összecsapást.

Önbizalmat szereztek

Jól jött a kupameccs számunkra, önbizalmat adott, és kijöttek azok a hibák, amelyeket a bajnoki rajtig még ki tudunk küszöbölni"

– tekintett vissza a szerdai, Győr elleni találkozóra Sigér Dávid, az újvárosiak csapatkapitánya.

– Tudtuk, hogy Szentes Lázár alakulata jó erőt képvisel, ennek megfelelően egy izgalmas, a nézők számára is élvezetes mérkőzést játszottunk velük. Ha szerdán az első félidőben jobban sáfárkodunk a lehetőségeinkkel akár az egész párharc kimenetelét eldönthettük volna, de természetesen így sem vagyok elégedetlen, idegenben három gólt rúgni mindig dicséretes teljesítmény.

Nem hétköznapi meccs

Bár Sigér gyermekként végigjárta a szamárlétrát a DVSC-nél, végül a Balmazújváros színeiben mutatkozott be az élvonalban.

– Sokan tudják rólam, hogy a Loki az anyaegyesületem, ott nevelkedtem. Szép emlékeket őrzök a klubról, számomra mindig jó érzés a cívisvárosban játszani. Nem téveszt meg bennünket a piros-fehérek kupamérkőzése, mi az őszi szereplésükből indulunk ki. A hétközi kisiklás biztos, hogy felpaprikázta őket, plusz ugye ez egy megyei rangadó, így nagyon kemény mérkőzésre számítok. A jó rajt lendületet adhat, és mivel az első tízben szeretnénk végezni, ezért kellenek az idegenbeli sikerek is, amelyre képesnek is tartom a csapatot – jelentette ki a csapatkapitány.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!