Tűzoltótömlőket loptak és értékesítettek

Akt.:
Tűzoltótömlőket loptak és értékesítettek
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogtak három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint debreceni társasházakból tűzoltótömlőket tulajdonítottak el.


B. Sándor kislétai, M. Tibor máriapócsi és V. Erik debreceni lakosok 2015. május 21-26. között több debreceni társasházban is feltörték a tűzcsapszekrényeket és azokból tűzoltótömlőket loptak el, amelyeket később értékesítettek.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként V. Eriket 2015. június 6-án, B. Sándort június 7-én, míg M. Tibort június 8-án elfogták, és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a három férfit gyanúsítottként kihallgatták. A terheltek vallomásukban elmondták, hogy az ellopott tömlőket K. Sándor vámospércsi lakosnak adták el, aki tudott arról, hogy azok bűncselekmény elkövetéséből származnak. A rendőrök az 51 éves férfit 2015. június 8-án szintén elfogták, majd és kihallgatták.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság B. Sándor, M. Tibor és V. Erik ellen lopás, míg K. Sándor ellen orgazdaság elkövetésének gyanúja miatt folytatja az eljárást.

– police.hu –