haon-sportoldal

2008.10.14. 14:23

Ligakupás ősi rangadó

<p>A diósgyőri botlást követően a Nyíregyháza ellen javíthat mérlegén a Loki.</p>

A szezon első hazai Ligakupa mérkőzését játssza a DVSC-TEVA alakulata szerdán 15.30-tól az Oláh Gábor utcai stadionban, ahol az ellenfél az örök rivális, NyíregyházaSpartacus gárdája lesz.

Azok, akik nem tudnak kilátogatni a találkozóra, azok sem maradnak le a meccsről, hiszen a Hajdú Online (www.haon.hu) élőben közvetíti az összecsapást.

Az elmúlt évben első alkalommal kiírt Ligakupáról az a tapasztalat, hogy a meccsek előtt az jelenti a legnagyobb kérdést, vajon milyen összeállításban futnak ki a mérkőző felek a gyepre.

Természetesen a HAON is ezzel a kérdéssel „támadta le” Herczeg Andrást, a Loki klubmenedzserét. – Azok az elsősorban fiatal játékosok kapnak lehetőséget szerdán, akik eddig kevesebbszer játszottak tétmérkőzésen, illetve akik a közelmúltban épültek fel sérülésükből.

Egyértelmű, hogy a bajnoki és a Magyar Kupa után következik a rangsorban a Ligakupa, éppen ezért ezek a meccsek jó alkalmat biztosítanak arra, hogy más játékrendszereket próbáljunk ki, illetve labdarúgókat más pozícióban játszassunk. Ilyen összetételben eddig még nem léptünk pályára, de akik bizonyítási lehetőséghez jutnak, meg akarják nyerni a találkozót – fogadkozott a szakvezető.
A találkozóra a bérletek érvényesek, míg a belépők 500 és 700 forintba kerülnek, és a három Loki-shopban (Tesco, Plaza, Malompark) vásárolhatók meg elővételben.

Kapcsolódó cikkek:

  • A bajnokok már az Eb-re készülnek
  • Box: ökölcsaták
  • Fursal:Gyõzelem az utolsó pillanatban
  • DKSE Airport-Komló
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!