Nagyvilág

2008.04.03. 12:42

Tilos nők után fütyülniük a brit kőműveseknek

<p>Egy angliai építőcég vezetősége megtiltotta a kőműveseknek, hogy azok a nők után fütyüljenek. A bristoli székhelyű George Wimpey nevű vállalat szerint a női nem iránt szimpátia ilyesfajta kinyilvánítása "ódivatú" és elriasztja az épülő lakóparkokból a kifinomultabb vásárlókat.<BR /></p>

Richard Goad eladási és marketing igazgató körlevélben figyelmeztette a cég hat építési helyszínén dolgozó kőműveseket, hogy ügyeljenek a viselkedésükre. "A 21. században a füttyögés már idejét múlt dolog. Vásárlóink tudják, mit akarnak, és ma már általánosan elfogadott nézet, hogy a nők nem viselik jól, ha utánuk fütyülnek."

A cégvezető szerint a nőkkel érkező barátokat és férjeket is sérti a kőművesek nem kért kitüntető figyelme. "Mindez feszültséget kelt, és elvonja a figyelmet a lakáskeresésről, amelynek pedig kellemes élménynek kellene lennie" - fejtegette az igazgató, és hozzátette: beszélt néhány munkatárssal, akik elfogadták érvelését, hogy a tisztelettudó magatartás több ügyfelet hoz be az utcáról. A füttyögőket nem fenyegették meg büntetéssel, mert azt remélik, hogy a kőművesek önként csendben maradnak majd, ha egy-egy csinos hölgyet látnak az építkezésen.

Téglafalépítés verseny

  • Óriás gyémánt eladó!  Óriás gyémánt eladó! 2008.04.01
  • Telibe kapta a lerepülő gumiabroncs
  • Marihuána üzlet nyílt Coloradóban
  • Emberi fejet találtak a tengerparton
  • Túlvilágról buktatta le a gyilkosát
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!