Turistalátványosság lett a hatalmas nemi szerv

Június közepén rajzolt egy művészi csoport egy hatalmas férfi nemi szervet az egyik orosz hídra.

A sofőrök, akik előtt felemelkedett a Néva hídja, felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak június 14-én éjszaka. Ugyanis egy „műalkotás” rajzolódott ki előttük, melyet művészek egy csoportja a Világgazdasági fórum találkozója miatt.

Nézze meg a képet ide kattintva!

A primitív, de jól felismerhető graffiti 65 méter hosszú és 27 méter széles. Egyesek úgy gondolják, humoros üzenetet rejt magában az ábra. Ezzel üzenik azoknak az autósoknak, akik nem tudtak átjutni a híd felemelkedése előtt, hogy túl késő.

Tűzoltók megpróbálták eltávolítani a rajzot, de több napig tartott, mire ez sikerült nekik, ugyanis a forgalmat nem lehetett lezárni teljes egészében. Egyelőre rejtély, hogy hogyan sikerült észrevétlenül létrehozni a graffitit, mivel a hidakat biztonsági kamerával szerelték fel. A híd azonban gyorsan turista látványossággá vált, fiatalok csoportosan érkeztek fényképezkedni a rajzzal.

Az egyik alkotó elmesélte, mindössze 23 másodpercig tartott létrehozni az ábrát, ugyanis csak annyit tettek, hogy egy vödör fehér festéket szétlocsoltak, hogy a megfelelő alakzatot hozzák létre.

– MON –