Tunéziában kezd a Team Miskolc duója

Tunéziában kezd a Team Miskolc duója
A Team Miskolc SE triatlonosai a következő hetekre meleg-égövi edzőtáborozással igyekeznek „elmenekülni” a hazai zord télből.

Január 27-től két héten át Rendes Csabával együtt Tunéziában készülünk, ahol több tiszaújvárosi sportoló is gyakorol – fogalmazott Kuttor Csaba, a Team Miskolc SE élversenyzője, egyben csapatvezetője. – A folytatásban február 20-tól három héten át a Kanári-szigeteken trénigezünk a világranglistán való felzárkózást célul tűző Rendessel. Csapatunk további hat tagjával – Szomjas Borbálával, Bakonyi Fruzsinával, Gellér Gabriellával, Svéd Amelitával, Polonyi Balázzsal és az Új-Zélandról hazatért Kis Gyulával április 2-től Horvátországba utazunk, ahonnan hazatérve duatlon versenyekkel kezdjük meg a szezont.

Jó magam a Triatlon Tour öt állomását, öt olaszországi viadalt és tíz olimpiai kvalifikációs versenyt tűztem ki célul. Még mielőtt bárki azt mondhatná, hogy milyen jól megy nekünk, hiszen ilyen helyeken edzhetünk, versenyezhetünk, hozzá kell tegyem: másfél éve többnyire saját pénzből finanszírozzuk a költségeinket! Bízunk benne, hogy mielőbb sikerül támogatókra lelnünk! 

A Team Miskolc SE-ről bővebb információkat begyűjteni Kuttor Csabától a 30/334-2545-ös telefonszámon, illetve a  tel.: www.teammiskolc.hu honlapról lehet.

SZIS