Túl vagyunk a hét utolsó munkanapján

Túl vagyunk a hét utolsó munkanapján
Debrecen – Érdekes buszos sztorit kaptunk olvasónktól, választási csalás gyanúja merült fel több megyei településen, de ma sem úsztuk meg a balesetet, ezúttal vonat és autó ütközött Sárrétudvarinál. Jöjjenek a pénteki nap legfontosabb hírei.


Olvasónkat nem vette fel a távolsági járat, az is kiderült, miért

Olvasónk április 30-án Debrecenben 18 óra 23 perckor az Erzsébet utcai megállóban a Sáránd-Mikepércs irányába tartó autóbuszra kívánt felszállni a felnőtt fiával. Az ajtót azonban becsukták, mielőtt ők és még néhány utas ezt megtehette volna. Hiába lépett a busz elé és kopogtatta az ablakot, a járművezető visszaintett, hogy nem nyit ajtót.

olvasoi (1)


Felismerték a pénzügyőrök a korábbi cigarettacsempészt

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Hajdúnánás közelében majdnem 13 millió forint értékű csempészcigarettát találtak úgy, hogy felismertek egy korábbi cigarettacsempészt az autópályán.

csempesz


Bűnügyi oktatók találkoztak a Debreceni Ítélőtáblán

A bíráskodás napi problémái is előkerültek a pénteken tartott tanácskozáson.

bunugy


Szexuális erőszakkal vádolják a feleségét elkábító férfit

Nem éppen lovagias módját választotta a feleségével való együttlétnek egy megyénkbeli férfi, akinek az ügyében nemrég vádemelési javaslattal zárult a nyomozás.

Illusztráció: Getty Images Illusztráció: Getty Images ©

Vonattal ütközött össze egy autó Sárrétudvarinál

Személyvonattal ütközött egy személygépkocsi Sárrétudvarinál, a vasúti átjáróban. Az ütközés következtében a gépkocsi a mezőre csapódott, vezetője súlyosan megsérült.


Tovább zöldítenék Debrecent

Az elmúlt 16 évben a város olyan fejlesztéspolitikát folytatott, amely szem előtt tartotta a környezetvédelmet. A cél egy „zöldebb” település létrehozása volt és az ma is – hangsúlyozta a környezetvédelmi világnap alkalmából tartott rendezvényen Dr. Széles Diána alpolgármester.

zold


Öt megyei településen merült fel a választási csalás gyanúja

Választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt öt büntetőeljárás indult Hajdú-Bihar megyében a 2014. október 12-ei, helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választása kapcsán, mégpedig Nyírábrány, Földes, Hajdúsámson, Tiszacsege, Püspökladány településeket érintően.

valasztas