Tudják, ki törte le a sorompót Mikepércs és Sáránd között?

Akt.:
Tudják, ki törte le a sorompót Mikepércs és Sáránd között?
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu – A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy ismeretlen elkövető 2016. január 23-án 9 óra 30 perc körül egy általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú autóval közlekedett a 47-es számú főúton, Debrecen felől Derecske irányába. Haladása során a vasúti kereszteződéshez érve letörte a félsorompóval kiegészített fénysorompó berendezés mozgásban lévő csapórúdját, aztán távozott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy aki az esemény szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Berettyóújfalu, Kossuth utca 17-19. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –