Trump győzelme: sokaknak tátva maradt a szája

Trump győzelme: sokaknak tátva maradt a szája
© Fotó: Getty Images
Debrecen – Az újonnan megválasztott amerikai elnök győzelme mellett mi sem tudtunk szó nélkül elmenni.

– Nagyon örülök Trump győzelmének, mert azt gondolom, Hillary Clinton háborús bűnös, aki több fegyvergyárat üzemeltet, tehát biztos, hogy nem illik bele az Amerikáról alkotott képbe – mondott sommás véleményt Jóga László.

Jóga László Jóga László ©

– Engem meglepett az eredmény, én hittem a közvélemény-kutatásoknak. Biztos vagyok benne, hogy a hírrel szembesülve sokaknak maradt tátva a szája. Számomra azért pozitív Trump diadala, mert ő nem korrumpálható, nem is egy klasszikus politikus – nyilatkozott Pápa Imola.

Pápa Imola Pápa Imola ©

György Anna ilyen végkifejletre számított, bár azon sem csodálkozott volna, ha a választók végül Clinton mellett teszik le a voksukat. Szerinte így kevesebb az esély arra, hogy Oroszországgal háborúba keveredjen az USA.

György Anna György Anna ©

– Követtük a választásokat, így annyira nem döbbentett meg. Sokkal inkább azon ütköztem meg, hogy Trump mennyi mindent akar megváltoztatni az Obama-kormány működő programjaiból – mondta el Rozgonyi Adél.

Rozgonyi Adél Rozgonyi Adél ©

– Amikor láttam a két jelöltet, beleképzeltem magam az amerikaiak helyébe, és én nem tartottam volna egyiket sem alkalmasnak a tisztség betöltésére, így onnantól kezdve nem is követtem nyomon az eseményeket – vallotta be Sebestyén Nóra.

Sebestyén Nóra Sebestyén Nóra ©

Bánóczi Katinkához nem áll közel a politika. Meglepődött a végeredményt látva, mert ő inkább demokrata győzelmet várt.

Bánóczi Katinka Bánóczi Katinka ©

HBN-MSZ|Fotók: Molnár Péter
hirdetés