Trükkös rablás a Petőfi téren, anya és fia dolgozott össze

Akt.:
Trükkös rablás a Petőfi téren, anya és fia dolgozott össze
© Fotó: police.hu
Debrecen – Átvertek egy férfit, és elvitték a tárcáját. A nyomozók még aznap elfogták és őrizetbe vették az elkövetőket.

Egy férfit november 27-én 6 óra körül Debrecenben, a Petőfi téren megállított egy nő, hogy tüzet kérjen tőle. A nő beszélgetés közben elterelte a férfi figyelmét, míg fia fellökte a sértettet és nadrágja hátsó zsebéből a pénztárcáját ki akarta venni. A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban a nő fia segítségére sietett és lefogta a férfi kezeit. Ezután a támadók elmenekültek. A nyomozók a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek és azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Arankát és R. Sándort, akiket még aznap otthonukban elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A 37 éves nőt és 22 éves fiát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –