Tréner „csere-bere” a Lokinál

Tréner „csere-bere” a Lokinál
Labdarúgás – Edzőcsere történt a DVSC-DEAC-nál: az eddigi vezetőedzőt, Fórián Zsoltot Szalánzi Tamás váltja a kispadon – adta hírül a dvsc.hu.

Az 52 éves szakember 2002 óta dolgozik a DVSC utánpótlásánál. Korábban a kiemelt bajnokságban bajnoki címet szerzett az U19-es csapatunkkal, de az U14 és az U16-os korosztály edzőjeként is az élre vezette együttesét. 2006-ban az Év utánpótlás edzője lett Magyarországon. Felnőtt csapatnál is dolgozott: Sátoraljaújhelyen kezdett el edzőként dolgozni, rögtön sikerrel, hiszen csapatával megnyerte a bajnoki címet, és így feljutottak az NB II-be. A Balmazújvárost tavaly szintén a másodosztályba irányította – olvasható a DVSC hivatalos honlapján, ahol további változásokról is beszámoltak.

Az NB III-as Létavértes vezetőedzője ismét Gyarmati András lett, míg Sándor Csaba az U19-et vette át. Az U18-at Fórián Zsolt, az U17-et Szatmári Csaba, az U16-ot Joó Zsolt, az U15-öt Orenstein József, az U14-et Czóbel Levente, az U13-at Vadicska Zsolt, míg az U12-őt Lente Lajos irányítja a következő szezonban.

Címkék: , , ,