Trendcsinálók a Campuson

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: archív
Debrecen – Már egy hónap sincs, és kezdődik a régió legnagyobb nyári bulija.

A négynapos Campus Fesztivál július 23-27. között újra a Nagyerdei Stadion környezetében várja a fesztiválozókat.

Fiatalok és szüleik egyaránt ott vannak a Campus Fesztiválon, aminek komoly közösségformáló ereje van, hiszen aki kilátogat, azt tapasztalja, hogy korosztálytól, társadalmi státusztól, zenei ízléstől függetlenül együtt szórakozik napról napra több tízezer ember, a júliusi fesztiválidőpontban tényleg szinte minden nyüzsgés a Nagyerdőre koncentrálódik.

Több mint tíz zenei színpadával és számos programhelyszínével, „gasztrofalujával”, kulturált és exkluzív körülményeivel minden igényt kielégít a Campus, ahol ezúttal is lesznek olyan produkciók, melyek még az elmúlt években nem szerepeltek a programkínálatban.

A huszonöt éves Tankcsapda összesen hét koncertet ad a nyáron, természetesen ebből a hazai pályát sem hagyja ki, de kevés fesztiválkoncertet vállalt idén a Quimby is – természetesen Debrecenbe eljönnek –, ki ne emlékezne a tavalyi bulijukra, amikor lánykérés történt a nagyszínpadon. A Campus szervezői igyekeztek úgy frissíteni a koncertkínálatot, hogy az a legfrissebb trendeknek is megfeleljen, a magyar rock és pop piacán az elmúlt időszakban új hangulatot teremtő bandák is fellépnek. Többek között először láthatjuk a Mary Popkids, az Ivan and the Parazol, a Cloud9+ és a Pegazusok nem léteznek műsorát, és egészen biztosan sokan felkapják majd a fejüket arra, hogy Fluor Tomi egy csupa-csupa lányból álló zenekarral akusztikus koncertet ad a Campuson.

Keróval is érdemes

A városi fesztiválozást őrzött kerékpártárolóval is támogató rendezvényre még július 14-ig kedvezményes napijegyek és bérletek válthatók.

HBN–SZL