Traubisoda Megyei Strandröplabda Bajnokság

Traubisoda Megyei Strandröplabda Bajnokság
© Fotó: magánarchívum
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség idén immár negyedik alkalommal rendezi meg a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot. A versenyen ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül.

A nyolc fordulós bajnokságot 2016. május 21. és augusztus 14. között rendezik Hajdú-Bihar legnagyobb és legközkedveltebb strandjain. Szombati napokon a női és a férfi párosok, míg vasárnaponként a vegyes kettesek fognak játszani. Az előkelő helyeken végzők az összesítést követően értékes ajándékokat vehetnek át a Ráthonyi Kft., mint főtámogató és a Hajdú-bihari Napló, mint fő média-támogató jóvoltából. Akik nem a végső győzelem reményében lépnek homokra, azok is vélhetően jól fogják érezni magukat, hiszen a helyszínfelelősök igyekeznek önálló arculatot adni a versenyeknek és fordulónként is lesznek díjazások. Minden fordulóban minden résztvevő traubisodát kap ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora – a reklámtárgyaktól kezdve a 3 főre szóló egy hetes ingyenes görögországi tengerparti apartmanokig -, így remélhetőleg a játékosok számára is kedvelt lesz a verseny.

Az összesített versenyek (női, férfi, vegyes) egyéni győztesei ezúttal az érmeken, kupákon kívül a Ráthonyi Kft felajánlásaként 20.000 forint pénzdíjat vehetnek át, kategóriánként az első három helyezettek pedig 100-100 liter üdítőt nyernek a Ráthonyi Kft termékeiből.

Az első fordulójára 2016. május 21-én és 22-én Debrecenben, a Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kempingben kerül sor. Nevezés 8-9 óra között a Kemping bejáratánál. A hazai játékosok mellett már előzetes jelentkezés érkezett Románia két településéről, a moldáv határ melletti romániai Jászvásárból (Iasi) és Máramarosszigetről (Sighet) is.

Az elmúlt évek képei, eredményei, az idei versenykiírás, a szabályok és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján és a Facebookon.

A tervezett időpontok és helyszínek:

1. forduló: 2016. május 21-22., Kerekestelepi Fürdő, Debrecen
2. forduló: 2016. május 28-29., Hajdúnánás
3. forduló: 2016. június 11-12., Kerekestelepi Fürdő, Debrecen
4. forduló: 2016. június 18-19., Hajdúböszörmény
5. forduló: 2016. július 2-3., Hajdúszoboszló
6. forduló: 2016. július 23-24., Balmazújváros
7. forduló: 2016. július 30-31., Aquaticum Strandfürdő, Debrecen
8. forduló: 2016. augusztus 13-14., Hajdúböszörmény

– Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség –Sporthírek