Tőzsér megsérült, kihagyja a bajnokit

Akt.:
A Vidi ellen egy újdonsült pár végezte el a kezdőrúgást
A Vidi ellen egy újdonsült pár végezte el a kezdőrúgást - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Mint arról beszámoltunk, bár egyenrangú partnere volt ellenfelének, 1–0-s vereséget szenvedett a DVSC a MOL Viditől a vasárnapi bajnokin a Nagyerdei Stadionban.

A hétvégén újabb fordulót rendeznek az OTP Bank Ligában, akkor a Loki az MTK otthonában javíthat. Sajnos, azon a találkozón nem játszhat a DVSC csapatkapitánya, Tőzsér Dániel, akiinek a Vidi elleni meccsen beszakadt a combhajlítója. A középpályás így biztosan kihagyja a bajnokit. Tíz nap múlva kontrollra megy, akkor derül ki, mikor tud ismét pályára lépni.

A kék-fehérek elleni összecsapást megelőzően is pályára lép a Debrecen: szerdán 14 órától a Cigándot fogadja a pallagi edzőközpontban, felkészülési mérkőzésen. A debreceniek hivatalos honlapjának tájékoztatása alapján ezen a meccsen azok lépnek majd szerdán pályára, akik a bajnokikon ritkábban kapnak szerepet. Az MTK elleni bajnokit egyébként az M4 Sport televíziós csatorna élőben közvetíti 17 órától.

HBN


Debrecen - Mint arról beszámoltunk, bár egyenrangú partnere volt ellenfelének, 1–0-s vereséget szenvedett a DVSC a MOL Viditől a vasárnapi bajnokin a Nagyerdei Stadionban. A hétvégén újabb fordulót rendeznek az OTP Bank Ligában, akkor a Loki az MTK otthonában javíthat. A kék-fehérek elleni összec...