Továbbra is megőrizné veretlenségét az MVFC, a DEAC itthon lép pályára

Itthon játszik a DEAC
Itthon játszik a DEAC - © Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu, Debrecen . Lassan féltávjához érkezik az első osztályú férfi futsalbajnokság: a nyolcadik fordulóban, pénteken 18 órától a Debreceni Egyetemi Sportcsarnokban fogadja a DEAC az ETO csapatát, az MVFC-Berettyóújfalu szintén pénteken meccsel, 20.30-tól az FTC otthonába látogatnak Trencsényi Jánosék.

Hat mérkőzésen van eddig túl a Mezei-Vill, mely 18 ponttal vezeti a tabellát, a Fradi hat egységgel a hetedik. A bajnoki címre is esélyes Berettyó eddig nem talált legyőzőre idén, és valószínűleg nem is a fővárosi egylet lesz, mely először felülmúlja a hajdúságiakat. A legutóbbi körben az Újfalu 8–2-re ütötte ki a Veszprémet, az FTC pedig 3–0-ra verte a Nyírgyulajt.

A Debrecen már mind, az eddigi hét találkozóját megvívta, kilenc pontot gyűjtöttek Elek Gergő tanítványai, ami a 6. pozícióhoz elég. Múlt pénteken, küzdelmes összecsapáson, 7–6-ra nyert az Aramis csapata ellen a cívisvárosi egylet. A Győr a második, négy siker mellett egy döntetlent és egy verességet könyvelt el az ETO, mely a hatodik fordulóban 9–2-re múlta felül az Aramist.

HBN