Továbbképzés tehetségeinkért – Hajdúdorogon

Továbbképzés tehetségeinkért - Hajdúdorogon
Továbbképzés tehetségeinkért - Hajdúdorogon
A tehetség felismerése és gondozása: tehetségfejlesztés a mindennapi pedagógiai gyakorlatban c. 30 órás akkreditált továbbképzésen vehetett részt a „Tehetségeinkért EGYÜTT Hajdúdorogon” TAMOP-3.4.4./B/08/1 Országos Tehetségsegítő Hálózat kialakítása-Magyar Géniusz Integrált Tehetségsegítő Programban résztvevő mentortanárok.

Kinegopulos Márta, a Didaktikai Műhely  szaktanácsadója, pszichológusa tartott játékos, érdekes előadást 2010 október 14-15-16-án, melyeket sokan felhasználhatunk további munkánk folyamán. Sok megerősítést kaptunk, hogy jó úton haladunk amikor a kezünk alá kerülő gyermekek bennük rejlő képességeit fedezzük fel és bontakoztatjuk ki az óvodától a középiskoláig.  Nem csak a jó tanuló eminens gyermekben rejlenek felfedezésre váró ,egyedi magasságokba fejleszthető képességek.  Kreatív és jól motivált gyemekekben  igen szép eredményeket lehet felmutatni.

Hajdúdorogon, az egymás megismerésére  és egymás munkájába való betekintés elvárásával folyik ebben a tanévben a tehetségfejlesztés legyen az egyházi, vagy önkormányzati nevelési-oktatási intézmény.

Csinószki Mária