Tovább robog a Balmazújváros

Akt.:
Tovább robog a Balmazújváros
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – A Merkantil Bank NB II 21. fordulójában a Balmazújváros zsinórban már a negyedik győzelménél jár, ugyanis Feczkó Tamás együttese 1-0-s győzelmet aratott a Zalaegerszeg ellen.

Balmazújváros–Zalaegerszeg 1–0 (0–0)

Balmazújváros, 600 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Takács Gábor, Márton Zsolt)

Balmazújváros: Horváth L. – Bokros T., Papp F., Kiss L., Virág A., Vajda S., Sigér D., Kónya, Bor D. (Zsiga E.), Belényesi M. (Hadházi D.), Kovács Á. (Fekete Á.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Zalaegerszeg: Szappanos P. – Króner M., Forgács A., Gyagya A., Bedi B., Babati B., Patvaros Zs. (Szalkai R.), Nagy T., Városi V., Daru B., Wittrédi D. (Szakály A.). Vezetőedző: Csank János

Gól: Sigér D. Kiállítva: Kiss L., illetve Daru B.

Feczkó Tamás: – Az első félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát, a folytatásban viszont a Zalaegerszeg jobban futballozott, de a játékosok remekül küzdöttek, és a kontráinkban benne volt a veszély, amelyekből sikerült a végén egyet értékesítenünk.

Csank János: – A csapat idegesen játszott, sok hibával, a könnyedén játszó hazaiak kihasználták ezt, és ahogy ilyenkor lenni szokott, egy megpattanó lövés eldöntötte a mérkőzést.Sporthírek