Tovább dobálták nyilaikat a dartsosok

Tovább dobálták nyilaikat a dartsosok
© Fotó: Cívis Darts Sportegyesület
Debrecen – Az I. Cívis Kupa nyílt versenysorozat folytatódik. A Cívis Darts Sportegyesület által meghirdetett eseménysorozat hetedik fordulója is szép létszámmal került megrendezésre október 8-án.

Az eddigi nyílt versenyekhez hasonlóan a délelőtt folyamán zajlottak le a páros mérkőzések, ahol 34 versenyző dobált a magasabb pontszámok megszerzéséért, így a bajnoki címhez való közelebb jutásért. Természetesen a legeredményesebb párok oklevéllel és éremmel is gazdagodtak.

Az eredmények:

  1. helyezett: Fábián Sándor – Vecsei László
  2. helyezett: Beke József – Berta István
  3. helyezettek: Bácsi László – Papp I. Zsolt, Kegler István – Zöld Roland

Ezt követték délután az egyéni küzdelmek, ahol 32 induló állt dobóvonalhoz a legjobb helyezésekért. A legeredményesebbek a legtöbb pont megszerzésén túl éremmel és oklevéllel tértek haza. Továbbá kupát kapott a legeredményesebb női versenyző, a legtöbb 180-at, illetve a legmagasabb kiszállót dobó játékos.

Az eredmények:

  1. helyezett: Vecsei László
  2. helyezett: Venczel József
  3. helyezettek: Holácsik András, Beke József

Legeredményesebb női versenyző: Juhász-Pop Noémi Angéla
Legmagasabb kiszálló (110): Beke József
Legtöbb 180 (3 db): Vecsei László

A következő forduló november 12-én kerül megrendezésre a Kosárban, a Hunyadi János utca 10. szám alatt 10:30 órai kezdéssel (nevezés 10:00-10:20-ig). Még nem késő bekapcsolódni és kipróbálni magad! A fordulók remek alkalmat jelentenek a darts sport kedvelőinek arra, hogy színvonalas keretek között, jó hangulatú rendezvényen gyakoroljanak és tudásukat fejlesszék.

A versenykiírásért ide kattintson.

– Cívis Darts Sportegyesület –
hirdetés