Nagyvilág

2008.05.29. 15:24

Három éves mostohalányát ölte meg a romániai férfi

<p>Több mint másfél év után derített fényt a román rendőrség arra a gyilkosságra, amikor egy Hargita megyei férfi kegyetlenül megölte három éves mostohalányát.</p>

A 2006-ban elkövetett bűntény csak most derült ki, hogy a kislányt meglátogató nagymama a rendőrségen jelentette az esetet.

A Hargita megyei rendőrség szerint a Magyarországról egy hete hazatérő nagymama Maroshévízre látogatott a 30 esztendős Zsolt nevű fiához és két unokájához.

 A hölgy ajándékokkal vitt a gyerekeknek, az öt esztendős kislánynak és a két éves fiúcskának. A kislányt nem találta otthon. Hosszas unszolásra a menye sírva mondta el, hogy egy korábbi kapcsolatából származó kislányát a férje 2006 decemberében meggyilkolta.

A 21 esztendős Tünde nem mert a rendőrséghez fordulni a gyilkosság miatt. Elmondása szerint férje egy héten keresztül egy szobába bezárva hagyta a holttestet, majd felgyújtotta, a maradványokat pedig elrejtette.

A nagymama azonnal a rendőrséghez fordult, a házaspár azonban gyerekkel eltűnt a lakhelyéről. A rendőrök négy nap keresgélés után kedd este bukkantak rájuk egy juhászok használta barakkban.

A 30 éves férfi előzetes letartóztatásban van, gyilkosság vádja miatt ítélkeznek felette. A kislány maradványait egyelőre nem találták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!