Tóth Vera – nyolc hónap, mínusz húsz kiló

tóth vera
tóth vera
A lelke mélyén rettenetesen szenvedett attól, hogy képtelen lefogyni. Ennek most vége!

Az énekesnő nyolc hónapja nagy döntést hozott: gyökeresen változtat az életén. Azóta 20 kilótól szabadult meg, és ennek folyományaként elpárolgott a rosszkedve is.

– Mi volt az utolsó csepp a pohárban?
– A depresszió. A legszűkösebb környezetem sem látta, nem is láthatta rajtam, mennyire szenvedek attól, hogy elhíztam, én azonban állandóan kínlódtam. Nem mutathattam ki, mit érzek, a közönség nem érzékelhette gondjaimat, hiszen előadóművészként az a dolgom, hogy táplálkozhassanak a zenémből. Mindeközben azonban folyamatosan szorongtam. Nehezítette a helyzetem, hogy nem beszélhettem róla.

– Mi bántott leginkább?
– Komoly komplexusaim alakultak ki. Nem volt önbizalmam, úgy éreztem, állandóan a környezetemre támaszkodom. Akaratgyenge embernek tartottam magam, aki képtelen tenni a változásért, és örökké büntettem magam emiatt azzal, hogy tiltott dolgokat ettem. Mivel az éjszakában dolgozom, ez sajnos akkor is előfordult. Ez már az egészségemet is veszélyeztette. Egy-egy hosszabb utazás alkalmával már vizesedett a lábam. Ekkor totálisan besokalltam, éreztem, így képtelen vagyok tovább élni. Eldöntöttem: változtatok.

– Mit tettél?
– Először az étkezési szokásaimat alakítottam át. Napi ötször eszem keveset, és alaposan megválogatom, hogy mit. A szénhidrátot kerülöm, s törekszem arra, hogy este nyolc után már ne egyek. Elkezdtem mozogni is, de a sok munka mellett erre kevés időm marad. Most már jól megy a fogyás, bár az elején még nem volt látványos. Szerencsére a környezetem folyamatosan biztatott. Nekik is köszönhetem, hogy végig tudom csinálni: addig nem nyugszom, amíg el nem érem az álomsúlyt. Húsz kilótól szabadultam meg, és az elkövetkező másfél évben még ugyanennyit szeretnék leadni.

– A férfiak érdeklődését jobban felkelted?
– Abszolút, és nagyon élvezem! Három éve ért véget az utolsó kapcsolatom, készen állok egy új szerelemre. Nincs ideálom, akire különösképp vágynék. Hiszem, hogy a lélek megismeri a másikat: megérzem majd, kivel vagyunk egymásnak rendelve. Nem keresem a szerelmet, elhozzák az angyalok, ezért nem is görcsölök.

Forrás: www.kiskegyed.hu