Történelmet írt Daniel Cormier az UFC-ben

Debrecen - Megvédte nehézsúlyú világbajnoki címét Daniel Cormier, mivel a UFC 230-on a második menetben feladásra kényszerítette azt a Derrick Lewist, aki az októberi McGregor–Nurmagomedov gála egyik felvezető mérkőzésén vert helyzetből egy brutális KO-val győzte le az orosz Alekszandr Volkovot.

A korábban birkózásban vb-bronzérmes Cormier állóharcban is jobb volt Lewisnál, több ütést is bevitt honfitársának, de a mérkőzés a papírformának megfelelően földharcban dőlt el. Cormier mind a négy kísérletéből földre tudta vinni Lewist, a második menetben egy ilyen akció során mögé került, és fojtással meg is nyerte a mérkőzést.

A 22 győzelme mellett csupán egy vereséget szenvedő harcos ezzel történelmet írt: ő lett az első olyan UFC-harcos, aki félnehézsúlyban és nehézsúlyban is világbajnok lett és meg is védte a címét.

HBN


Nurmagomedov nem kegyelmezett
Las Vegas - Conor McGregornak esélye sem volt az orosz Habib Nurmagomedov ellen a Las Vegas-i MMA-gálán, vagyis a UFC 229-en - írja a Nemzeti Sport Online. Az ír végül a negyedik menetben adta fel az összecsapást. Conor McGregor két év szünet után tért vissza az MMA-ba (21 győzelem, 4 vereség), d...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek