Törtek az autók a 4-esen: vádat emelhetnek a debreceni nő ellen

Hármas karambol a 4-es főúton
Hármas karambol a 4-es főúton - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Elsőbbségadás elmulasztása vezetett balesethez a 4-es számú főúton.

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 54 éves nővel szemben.

A debreceni lakos szeptember 7-én 7 óra 57 perckor a 4-es számú főúton autózott Debrecen felől a 4805-ös számú – Hajdúszovát felé vezető – út irányába. A sofőr az utak kereszteződésében úgy kanyarodott balra, hogy nem adott elsőbbséget egy szemből érkező gépkocsinak, amivel összeütközött. A karambol erejétől mindkét személyautó továbbsodródott, és nekiütközött a kereszteződésben forgalmi ok miatt álló kamionnak. A baleset következtében a két járművezető könnyebben sérült, míg egyikőjük utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a napokban befejezték a baleset vizsgálatát és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: Matey István
Debrecen - Összeütközött két személyautó és egy tehergépkocsi csütörtök reggel 8 óra körül a 4-es számú főút és a 4805-ös számú, Hajdúszovát felé vezető út kereszteződésénél. Egy Ford elé kanyarodott egy Volkswagen csütörtök reggel a 4-es főúton, a szováti lehajtónál, amelynek következtében a ké...