Tört az üveg, csattant a pofon Hajdúhadházon

Tört az üveg, csattant a pofon Hajdúhadházon
© Fotó: police.hu
Hajdúhadház – A hajdúhadházi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a három helyi férfival szemben.


A nyomozás adatai szerint egy nő tett bejelentést 2016. március 18-án 14 óra körül a rendőrségre arról, hogy Hajdúhadházon az egyik utcában három férfi összeverekedett. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy R. Csaba és R. Sándor egy korábbi vita miatt L. János helyi lakos házához mentek, ahol hangosan szitkozódtak és kiabáltak. Amikor a 34 éves férfi kijött a házból, R. Csaba orrba vágta, majd mindhárman verekedni kezdtek. Ezt követően L. János betörte a bal oldali ablakokat a saját gépkocsiján.

A járőrök a helyi lakosokat elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a három férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 34 éves, a 22 éves és a 20 éves férfiak ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészség részére megküldte.

– police.hu –
hirdetés