szon-sportoldal

2008.02.21. 10:21

Felemás mérleggel zárt a Betonút-NRK

<p>Véget ért a Közép-európai Liga mérkőzéssorozata a Betonút-NRK női röplabdacsapata számára.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/felemas-merleg/cn/szon-news-km_01-20080221-101848">Tabella. A Közép-európai Liga állása letölthető <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A szerdai szlovéniai 0:3-as vereséggel búcsúztak a kiírástól a nyíregyháziak, így egyaránt nyolc győzelem és vereség a mérlegük. A kilenc együttest számláló mezőnyben egyedül ők tudták le a tizenhat találkozót, ám az már most kijelenthető, hogy a hatodik helyen zárnak, és mögöttük végeznek majd a rivális gödöllőiek.
Nova Goricában egy percig sem volt kétséges, hogy az Akimovát, Merkószkit, Szakmáryt és Miklait nélkülöző vendégek három szettes zakóval térhetnek haza. Az eredmény(telenség) már nem osztott-szorzott, a célt (a Gödöllő megelőzését) teljesítették, jobb pozíciót nem érhettek el.

Legközelebb február 28-án, csütörtökön 17 órától lép pályára a Betonút-NRK, a kínai Tianjin Guang Xiang VC gárdájával játszanak hivatalos barátságos mérkőzést a bujtosi csarnokban Erdősnéék. Utána március 13-án esedékes tétmeccs, a Magyar Kupa elődöntőjében a BSE-vel találkoznak később kijelölendő helyszínen.
- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!