Török Ferenc szívesen kiütné ellenfelét Budapesten

Török Ferenc
Török Ferenc - © Fotó: HBN-archív
Debrecen – Budapesten, a Millenáris Teátrumban rendezik meg a Felix Promotion második őszi bokszgáláját október 17-én, szombaton 19 órától. A fellépők között lesz a debreceni profi, Török Ferenc is, aki Sulák András ellen mérkőzik meg.

– Riválisom komoly amatőr múltra tekint vissza, és a profik között is kiválóan rajtolt, mérlege 5 győzelem, amiből 3 K.O. volt, emellett egy döntetlen és egy vereség. Ahogy megfigyeltem, a kondija nem az igazi, mindig van egy holtpontja, amit igyekszem majd kihasználni. Hat menetre van kiírva az összecsapásunk, azt sem bánom, ha végig megy, de persze örülnék egy kiütésnek is. Erős bal keze van Suláknak, komoly ellenfél, nagy skalpot gyűjtenék be, ha felül tudnám múlni – mondta el a Toby becenévre hallgató bokszoló, akinek remekül sikerült a Váradi János által irányított felkészülése, a súlya is rendben van, vagyis bizakodva várja az újabb ütközetét.

A gála főmérkőzésén a cirkálósúlyú Magyar-bajnok Szellő Imre vív nemzetközi bajnoki címmérkőzést, de többek között kötelek közé lép Harcsa Norbert, Darmos József és Bozai Gyula is.

HBN