Toplistás bûnözõt fogtak Budapesten

Akt.:
Újabb elfogással rövidítették a körözési toplistát a fõvárosi rendõrök. A BRFK emberei szombaton, a XVI. kerületben fogtak el egy férfit, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben.

A 43 éves férfi évek óta bujkált, és szerepelt a BRFK körözési toplistáján is. A rendõrök szombaton, a XVI. kerületben csaptak le rá. Ekkor már hat érvényes elfogatóparancs volt hatályban ellene.

A férfit a Pesti Központi Kerületi Bíróság, az Érdi Rendõrkapitányság, a BRFK XX.-XXIII. Kerületi Rendõrkapitánysága, és a BRFK XIV. Kerületi Rendõrkapitánysága egyaránt csalás gyanúja miatt, míg a BRFK V. Kerületi Rendõrkapitánysága sikkasztás gyanúja miatt körözte. A Fõvárosi Bíróság BV Csoportja is elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, ugyanis a hitelsértés elkövetése miatt jogerõsen kiszabott szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg.

A férfit a rendõrök elõállították, vele szemben a további eljárást a körözést elrendelõ szervek folytatják le – tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.