Tombolt egy fiú a hajdúszováti iskolában

Tombolt egy fiú a hajdúszováti iskolában
© Fotó: police.hu
Hajdúszovát – A hajdúszováti rendőrök elfogták azt a 16 éves fiút, aki betörte egy helyi általános iskola ajtajának üvegét.

Egy hajdúszováti általános iskola munkatársa tett bejelentést az ügyről 2016. február 9-én 15 óra 34 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra. Elmondása szerint a fiú kiabálni kezdett, szidalmazta az iskolában dolgozókat és betört egy ajtóüveget. A garázda fiú a portás felszólítására elhagyta az épületet.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiatalt. A helyi körzeti megbízottak a fiatalkorú fiút otthona előtt elfogták és előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A helyi lakos a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szabadlábon hagyása mellett folytatja a nyomozást.

– police.hu –