Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.29. 09:51

Társulásban dolgoznak

<p>Pap - Jó tudni azt, hogy a képviselő-testületek átérezték a társulás szükségességét, hisz ma magányos farkasként feladatot ellátni csak gazdaságtalanul lehet a minőség rovására.</p>

Az idei év a társulások létrehozásának éve volt – tudtuk meg Maximovits Györgytől, Pap község polgármesterétől.

– Az oktatási, igazgatási és szociális feladatok közös ellátásában vállaltunk házasságot a szomszéd településekkel. Jó tudni azt, hogy a képviselőtestületek átérezték a társulás szükségességét, hisz ma magányos farkasként feladatot ellátni csak gazdaságtalanul lehet a minőség rovására.

Nyírlövő és Lövőpetri korábban is közösen tartotta fent az általános iskolát, ez év szeptemberétől Pap község gesztorságával folytatódik tovább a megkezdett jó színvonalú oktatás. A közigazgatási reform elvárásait Jéke településsel létrehozott körjegyzőséggel teljesítjük.

A jó társulás működésének alapfeltétele, hogy az abban résztvevő tagok egyenrangú partnernek tekintsék egymást és a közösen elért eredményeket mindannyian saját sikerüknek érezzék.

 

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!